HOEF EN HAAG

Het Dorpshart fase 4

deel 2

39 eengezinswoningen in het gezellige dorp Hoef en Haag

Het ontwerp van de woningen in Het Dorpshart is geïnspireerd op de oud-Hollandse bouwstijl. In het eerste deel van deze fase is de gezellige oud-Hollandse bouwstijl die we kennen in Het Dorpshart doorgezet. Typerend zijn de gevels met plinten en lijsten en de brede, hoge ramen. Je ziet het ook aan de manier waarop is gemetseld en door het gebruik van verschillende soorten gevelstenen. Woningen met de uitstraling van toen maar dan wel met het comfort van nu.

In het tweede deel van deze fase hebben de woningen een moderne twist gekregen. Je ziet dit terug in de net wat andere gevelindelingen, de brede witte raamomlijstingen of de voordeuren.

Een geurende speelplek in fase 4

Verspeid door fase 4 van Het Dorpshart komen diverse speelplekken en gezellige pleintjes. Plekken die je uitnodigen om lekker naar buiten te gaan. Spelen, sporten of samen een kop koffie drinken in de centrale rozentuin. Geheel ingebed in rozenvakken krijgt dit plein een fleurige, kleurige en geurige omhulling. Het plein ligt iets verdiept en biedt ruimte voor sport en spel voor alle leeftijden, zoals balspel, jeu de boules, outdoor gym, sport en fitness. Tussen het appartementengebouw en het plein ligt de pergolatuin, met klimrozen en intieme zitjes.