HOEF EN HAAG

Alles lekker in de buurt

Wat je ook nodig hebt, het is allemaal in de buurt van Hoef en Haag te vinden en in het nieuwe dorp zelf. Van basisschool tot supermarkt, kinderdagverblijf en recreatiemogelijkheden. Het nieuwe dorp is ondertussen zo gegroeid dat er in Hoef en Haag zelf ook al wat voorzieningen te vinden zijn.

Keuken van Hoef en Haag


Gezelligheid in de 'huiskamer' van het dorp

Wil jij lekker koffie drinken met wat lekkers, gezellig lunchen met vriendinnen of even de drukte van thuis ontvluchten zodat je kunt werken? Je bent ontzettend welkom. In het gezellige hoekpand aan de Lekstraat 38 kun je bij de Keuken van Hoef en Haag terecht voor lunch en koffie met iets lekkers of een glas wijn op het terras, maar Karin verzorgt er ook catering en diners op afspraak. Openingstijden De Keuken van Hoef en Haag Woensdag en donderdag 10.00 - 17.00 uur Vrijdag 10.00 - 19.00 uur Zaterdag 10.00 – 14.00 uur (Overige tijden op afspraak).

dekeukenvanhoefenhaag.nl

facebook.com/dekeukenvanhoefenhaag

Coop supermarkt


Even naar beneden voor de laatste verse spullen, ideaal!

De supermarkt wordt het levendige hart van de wijk. Het leuke aan deze locatie is de binding die er is met de klanten. De supermarktmedewerkers kennen de bezoekers en vice versa. Even een kletspraatje bij de kassa of een vriendelijke glimlach maakt boodschappen doen leuk, of in ieder geval leuker. Dat dorpse gevoel heb je straks ook bij de Coop Hoef en Haag. In de supermarkt tref je hier straks een zeer compleet aanbod aan food producten, winkel met een zelfscan en weet dat je in de supermarkt ook terecht kunt voor een lekker flesje whisky bij de slijter. Verder breng je net zo makkelijk je pakketje weg óf haal je er één op. Ook een stomerijservice en een mooi assortiment aan bloemen is hier straks te vinden. Verwachting is dat de Coop haar deuren opent in het eerste kwartaal van 2022.

De Haarboutique


Gezelligheid en herboren de deur weer uit

Lekker bijkletsen bij de Haarboutique. Met passie voor knippen, kleuren en stylen ga je na een bezoek bij Natascha herboren de deur weer uit. Adres Lekstraat 42 Hoef en Haag Openingstijden Dinsdag 12.00 - 20.00 uur Woensdag t/m vrijdag 09.00 - 17.30 uur Zaterdag 09.00 - 16.00

facebook.com/dehaarboutiquehoefenhaag

Onze Dorpswinkel


De geur van vers brood verleidt je terwijl je langsloopt

Hier loop je binnen voor je verse brood, panini's en de lekkerste pizza's. Maak een praatje met de eigenaar en geniet van het echte dorpse leven van Hoef en Haag. Adres Lekstraat 44 Hoef en Haag Openingstijden Maandag t/m zaterdag 09.30 - 16.30 uur Vrijdag gesloten tussen 11.30 - 13.00

Direct naar