HOEF EN HAAG

Het Dorpshart

fase 4F

63 eengezinswoningen en 15 beneden- bovenwoningen

Het Dorpshart is geïnspireerd op de oud-Hollandse bouwstijl. Typerend zijn de gevels met afwijkend gemetselde plinten, de brede lijsten om de ramen en raamroedes. De kappen worden afgewisseld met topgevels en met de verspringende gevels herken je de bebouwing zoals je deze terugziet in de oude lintdorpen. Rondom de hoge ramen zie je metselwerk van verschillende soorten gevelstenen.

Om de variatie verder te vergroten hebben we een aantal woningen een moderne twist gegeven. Je ziet dit terug in de net wat andere gevelindelingen, de brede witte raamomlijstingen of de voordeuren. Deze woningen bevinden zich aan de Kade. Ze geven jouw nieuwe huis dat mooie en individuele karakter. Lekker wonen met de uitstraling van toen maar dan wel met het comfort en de duurzaamheid van vandaag! Welkom in Het Dorpshart, welkom in Hoef en Haag.

De rozentuin van Het Dorpshart

Grenzend aan fase 4F ligt een plek die je uitnodigt om lekker naar buiten te gaan. Hier ligt de centrale rozentuin. Omhult door vakken met rozenstruiken krijgt dit plein een fleurige, kleurige en geurige omlijsting. Het plein ligt iets verdiept en biedt ruimte om te ontmoeten, voor gezellig een kop koffie drinken en voor sport en voor spel voor alle leeftijden, zoals balspel, jeu de boules, outdoor gym, sport en fitness. Naast het speelveld ligt de pergolatuin, met klimrozen en intieme zitjes.