BRUYNZEEL KEUKENS

De keuken die werkt

In de keuken heerst het aangename thuisgevoel. Het is dé plek in huis waar je leeft en die gerust gezien mag worden. De stijlvolle keukens in Het Dorpshart zijn in de basis al stijlvol, maar kunnen geheel naar eigen wens aangepast worden naar jouw droomkeuken.

De woningen in Het Dorpshart fase 4F zijn standaard* voorzien van een mooie keuken met inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, afzuigkap, koelkast en inductiekookplaat en combi magnetron. In samenwerking met Bruynzeel is door onze keukenexperts van Homestudios per woningtype een keuken ontworpen in basis uitvoering. De keukenadviseurs vertellen je alles over deze keuken, de kleurcombinaties en alle aanpassingsmogelijkheden. En wil je helemaal anders? Geen probleem. De standaard keuken wordt dan met je verrekend en de keukenadviseur vertelt je alles over de mogelijkheden en ontwerpt met jou de keuken die past bij jouw wensen en budget.

Laat je inspireren! Hoe kan een mooie keuken ook functioneel en toch betaalbaar zijn? Hoe zorgen wij dat de keuken werkt voor jou? In het digitale inspiratie keukenboek vind je de antwoorden. Bekijk vooral ook de filmpjes van de keukenopstellingen. Zo krijg je een gevoel van sfeer en stijl en waan je jezelf al even helemaal in je nieuwe keuken. Je leest er ook alles over Bruynzeel Keukens. Wie we zijn en waar we voor staan. Over de duurzame productie in onze eigen fabriek. De kwaliteit en de garantie die je jarenlang laten genieten van de keuken die werkt. Voor jou. Veel inspiratie! Bekijk hier het inspiratieboek: www.bruynzeelkeukens.nl/bruynzeel-keukenboek

* De beneden- bovenwoningen alsmede bouwnummers 42, 43, 45 en 54 hebben standaard geen keuken. Voor deze woningen is een mooie keukenaanbieding samengesteld.

Bruynzeel Keukens staat voor ‘de keuken die werkt’. Bij alles wat we doen willen we het dagelijkse leven in en om de keuken makkelijker maken voor zoveel mogelijk mensen. Daar geloven we al sinds 1937 in. Nog steeds maken we keukens die mooi, functioneel en betaalbaar zijn. Degelijke keukens, echte Hollandse kwaliteit. Onze keukens produceren we zelf. En dat doen we als eerste en enige keukenfabrikant in Europa CO2-neutraal in eigen fabriek. Wij hebben vertrouwen in ons product en daarom krijg je bij Bruynzeel Keukens 10 jaar volledige fabrieksgarantie. Gemak staat bij Bruynzeel Keukens voorop. Het is ons vertrekpunt bij alles wat we doen en maken. We verdiepen ons in de telkens veranderende vraag van de markt en onze klant. Alleen zo kunnen we garanderen dat onze keukens voldoen aan alle functionele eisen en uiterlijke kenmerken die verlangd worden. Datzelfde geldt voor het oriëntatie- en aankoopproces, de levering en plaatsing van de keuken tot de service en garantie die daarop volgt. Bruynzeel Keukens, de keuken die werkt, voor jou.

Direct naar: